Waarmee kan een beveiligingsbedrijf jou zoal helpen?

Geplaatst door

Een beveiligingsbedrijf doet er alles aan om jou een veilig gevoel te geven. Er zijn allemaal manieren om je huis te beveiligen. Hier helpt een beveiligingsbedrijf je graag bij. Er zijn dus veel manieren om te beveiligen, maar waar kun je het best beginnen? Hier worden een aantal tips besproken om het een dief een stuk ingewikkelder te maken!

Begin met deurbeveiliging!
Wist je dat het overgrote deel van de dieven een woning via de voordeur binnenkomt? De deur wordt ingetrapt, geforceerd of geflipperd. Daarmee is een beveiligde voordeur de perfecte basis voor een veilig huis. Een cilinderslot is een eerste manier waarop je dit kunt doen. Het kan ook met een meerpuntsslot. Zo draai je de deur op verschillende plekken op slot terwijl je maar één sleutel gebruikt. Een anti-inbraakstrip kun je ook laten monteren. De sluitnaad van je deur wordt zo verborgen. Daarmee is het onmogelijk voor een dief om de beveiligde deur te openen door hem te forceren. Vergeet ook de achterdeur niet! Hier zitten de scharnieren aan de buitenzijde wat maakt dat de deur naar buiten open gaat. Zo kan een dief gemakkelijker binnenkomen. Dievenklauwen kunnen dit voorkomen.

Denk dan aan verlichting en camera’s
Ook het ophangen van buitenverlichting en beveiligingscamera’s werkt dief-werend. Inbrekers willen te allen tijde voorkomen dat ze gezien worden. Maar als je je tuin en huis verlicht, is dit vrij moeilijk te voorkomen. Beveiligingsverlichting bestaat in verschillende maten, soorten en prijscategorieën. Een beveiligingsbedrijf kan je hier uitstekend in adviseren. Ook een beveiligingscamera is een goede optie. Je kunt ook nog eens alles in de gaten houden.

Ramen en alarmsysteem
Er zijn talloze manieren om ramen te beveiligen. Laat ten eerste nooit je raam open staan als je van huis vertrekt. Dan maak je het een dief wel erg eenvoudig. Een super passende raam beveiliging bestaat uit druk- of raamsluitingen. Als je een klein raam hebt is één sluiting al goed genoeg. Ook hier is het verstandig om dievenklauwen te installeren als de scharnieren van het raam aan de buitenkant zitten. Een beveiligingsbedrijf kan ook een alarmsysteem voor je installeren. Als het is geïnstalleerd, wordt dit aangetoond met een sticker bij de deur. Wees je er wel van bewust dat je met een alarmsysteem inbraak niet kunt voorkomen. Daar zijn ook andere maatregelen voor nodig. Je kunt beter voorkomen dan genezen!